lauantai 21. lokakuuta 2017

Ensilumen lumoissa

Talvi tuli (ainakin toistaiseksi) 

Villis ainakin oli ja on aivan haltioissaan maiseman muuttaneesta lumipeitteestä, pörhöllään pakkaspäivistä. Ei moitteita kamerankaan takaa, synkän sateinen ja harmaa lokakuu koki muodonmuutoksen yhdessä yössä. Olisihan se mahtavaa, jos talvi alkaisi jo tästä, mutta ei odoteta liikoja. Nautitaan nyt! (Ja jouluna voi sitten fiilistellä vaikka näitä kuvia, jos taivaalta tulee vettä ja kurakuorrutus yltää yli polven...)
6 kommenttia:

 1. Eikä!! Apua mitä kuvia!! Älyttömän upeita kuvia!! Mä oo niin kade!!! Mä en saa koskaan tälläisiä. Huomaa kyllä että toinen tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! Oma kuvausharrastus sai ihan uutta potkua Villiksestä, ilman tätä hevosta ei olisi näitä kuviakaan. Tuskin olisi tullut edes kameraa uusittua välillä, vaikka vanha runko viimeisiään vetelikin. Ja onhan nämä maisematkin ihan omaa luokkaansa, ei paksu punaturkkinen puttehevonen näytä ihan miltään, kun se möllöttää tuolla tarhassa. :D

   Poista
 2. Voi vitsi, nytkö se jo tuli! Piti ihan muutamaan kertaan eilen katsoa instagramissa Villiksen lumilaukka kuva että onko se tosiaan tältä vuodelta... :) taitaa se tänne vähän etelämpäänkin talvi tulla, kun tällä hetkellä leijailee vähäsen siellä täällä hiutaleita maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä meinannut omia silmiään aamulla uskoa, vaikka iltaheinillä jo vähän lunta satelikin. Oli kyllä kaksi päivää todella upeat maisemat, sitten tuli vähän lämpimämpi päivä ja sulatteli lumet puista. :)

   Pidetään peukkuja kunnon talvelle, joka saisi minun puolesta alkaa vaikka heti. Ei kiitos sitä jäätikkökeliä, mistä on nautittu jokunen vuosi melkein jouluun asti... Marraskuun alkuun asti vaikuttaa lupaavalta (tällä hetkellä). Tuntuu kyllä ihan siltä, että vasta vähän aikaa sitten oli ihan kesä, ja nyt on sitten jo... Talvi? Toivottavasti sinnekin saapuu talvi ennemmin kuin myöhemmin!

   Poista
 3. Lunta! Olen niin kateellinen <3
  Miten saat blogisi taustan noin hyvälaatuiseksi? En ymmärrä, kun omat lataamat kuvat menevät ihan puuroksi, jos lataan ne tuolta taustan valinnasta...Vai saatko ne jollain CSS/html-koodilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa, kun on ollut niin valoisaa! :)
   Taustakuva on tosiaan ladattu Imguriin ja sen osoite liitetty Bloggerissa blogin ulkoasun HTML-koodiin. Taustan valinnan kautta sieltä mukautus-työkalusta sitä ei tosiaan kannata ladata, jos haluaa kuvan hyvälaatuisena tai suurikokoisena. Googlettamalla luulisi löytyvän yksityiskohtaiset ohjeet, jos koodin käsittely ei ole jo tuttua. :)

   Poista