sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Helmikuun kootut kuvakuulumiset

 Vilman hermoja koetellaan. Villis<3 24.2.2017

Saatiin vähän uutta lunta tännekin! 25.2.2017

Meki ku muutki. Tutun näköiset tyypit Ukkostuulen kylteissä.

Käyttöriimut roikkuvat nyt somasti nimetyissä nauloissa. Kengät seinällä on ne, joissa Viena aikanaan pihaan asteli.

Kerjuujengi. Pienet, punaiset ja pörröiset puttehevoset. 24.2.2017

Kopiokone ja kopioko? 25.2.2017

Pörriäinen kultareunoineen. 26.2.2017

Kuvauksellisella säällä, mutta ei kuvauksellisella päällä. 24.2.2017

No jos jotain samaa näköä. Etualalla yksi liinaharjainen sylihevosotus. 24.2.2017

Kuvauspäivänä irtosi näinkin iloinen poseeraus, Villis-murunen. 25.2.2017

Ota nyt sitten edustava kuva tästä. 2-vuotias Villis on laumansa toisiksi karvaisin. 25.2.2017

Karvaisimman titteliä kantaa vuosi toisensa jälkeen tietenkin Maisa. Ihan omaa luokkaansa. 24.2.2017

Vilmakaan ei ole heikoilla karvaskabassa. Kyllä tarkenee! (Puhuiko joku jotain kesäkarvasta? Ei täällä ainakaan.) 22.2.2017

Vuosi sitten... Villis kätki kaulansa ja kuvaaja oli tyytyväinen korvahöröposeeraukseen. Pörröisiä oltiin silloinkin! 29.2.2016

Väsynyt ja pörröinen. Ihanan lämpimässä kevätauringonpaisteessa tällä turkilla... Kesää odotellessa. 25.2.2017

Emänsä kuva, niin samanlainen ilme! 25.2.2017

Niin, oliko puhe samanlaisista ilmeistä... Somanaamat<3 22.2.2017

Harvinaisessa kännykkäkuvassa ruokahuoltoa iltahämärissä. Paalilla Villis, Vilma ja Viena. 24.2.2017

Kaksi päivää myöhemmin. "Oisko jotain parempaa syötävää?" (Huomaa heiniin hautautunut Maisa taustalla).

Kohtaamisia heinäkasalla. 26.2.2017

25.2.2017

<3 26.2.2017

Talven parhaat päivät, pitkät ja aurinkoiset. Ja kohta jo maaliskuu! 26.2.2017

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran! Tuollaiset lumiset ja aurinkoiset päivät tekevät talvesta ihan mukavan vuodenajan ja niiden aurinkoisten päivien ansiosta jaksaa odotella päivien pitenemistä. Mahtavia karvapalloja <3 Meillä on täällä etelässä karvanvaihto täydessä vauhdissa jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin (taas) se talven pimeä ja ankea aika ehti livahtaa ihan huippunopeasti ohi, kohta on jo kevät! Ei enää kauaa, kun on jo vuosi siitä, kun kävin siellä etelämpänä mutkan. Tänä vuonna reissu pitääkin ajoittaa niin, että pääsisin näkemään Elviiran pikkusisaruksenkin! :)

   Tuntuu, että tänä talvena karvanvaihto on alkanut myöhempään kuin aikaisempina. Muutama hassu karva on vasta irti. Toisaalta toissa yönä oli vielä pakkastakin somat 25 astetta, ei tarvitsisi vielä puolikalju ollakaan. :)

   Poista
 2. Taas ihania kuvia, melkein kaikista voisin itselleni ottaa taulut. :D
  Vääristääkö tuo yksi kuva vähän, vai onko Vilma noin paljon pienempi kuin Villis ja Viena?
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Helmikuun aikana on tullut harmittavan vähän kuvattua, mutta onneksi joukkoon mahtuu muutama varsin mukavakin otos. :)

   Vilma, Villis ja Viena on kaikki aika saman kokoisia, vaikkakin eri mallisia. En tiedä kumpi noista sitten onkaan tällä hetkellä pienin, Vilma vai Villis. Vilma on sellanen matalajalkainen mutta rungoltaan leveä. Ei sillä, että Vienalla tai Villitillä olisi jalkaa enemmän, mutta ne ovat vähän kevyempää mallia kuitenkin. :D Ja ryhdikkäämpää, Vilma on sen mallinen, että olisi tukkikuormakin liikahtanut. Korkeudeltaan kaikki ovat matalia, 150 cm molemmin puolin. Olen epäillyt, että Villitistä tulee porukan korkein, mutta saapa nähdä. :D Vilma oli 2-vuotiaana ihan kääpiö.

   Poista
 3. Uskomatonta että Villis on jo 2v! Muistan vieläkin kun jännitin joka päivä bloggeria avatessa että joko on varsa syntynyt. :) aika menee ihan kauhealla vauhdilla... tosi hienoja kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi, ihan huimaa vauhtia on aika kyllä mennyt! Toisaalta tuntuu kuin Villis olisi ollut osa porukkaa aina. :) Toisen blogin ensimmäisen vuoden aikana porukkaan saapui silloin ½-vuotias Vilma, joka on nyt jo 6-vuotias. Hassua sinänsä, että itse olen yhä edelleen 19-vuotias... ;-)

   Poista
 4. Vilman tukka on kasvanut hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilmalla on ollut aina porukan komein tukka (mikä ei tässä porukassa ole järin suuri saavutus :D). Piti tarkistaa viime vuoden kuvista, ja toden totta, on se pidempi nyt entä vuosi sitten! :) Kesällä kaikkien jouhitus vähenee ja ohenee, toivottavasti Maisasta ei tulevana kesänä tule yhtä kalju kuin viime vuoden reissullansa.

   Poista
  2. Mitä muuta vilmalle kuuluu? Onko se missään käytössä nykyisin? Olen pitkäaikainen lukija jo edellisen blogisi ajoilta ja muistan vilman jalkaonnettomuuden. Missä kunnossa sen jalka nyt on? Olen siis sama anonyymi, joka hänen tukkaa ihaili :)

   Poista
  3. Vilmalle kuuluu aivan hyvää, se viettää oloneuvoksen päiviä, loukattu koipi ei ole vaivannut mitenkään seuralaishevosen elämää. Lähinnä kuskin puuttuvan kiinnostuksen takia ei ole köpöttelylenkeillä käyty, jalka kun kestää huikeat pukkilaukat umpimetsässäkin ihan ilman ongelmia, niin tuskin kevyistä maastolenkeistäkään haitaksi olisi. :) Siitäkin on jo yli kolme vuotta, kun ei ollut varmaa saako kaveria pitää täällä enää päivääkään. Joitakin temppuja Vilma on opetellut, ja onkin niissä aika haka. Saa nähdä, tuleeko siitä joskus vielä tätikuljetin, vai vaan paras kaveri. Toivottavasti yhteistä aikaa on vielä vuosia edessäkin päin. :)

   Poista