maanantai 12. joulukuuta 2016

Kauneimpia kuvamuistoja varsakesältä

Aikaisemmin tammanomistajan "se aika vuodesta" ei ole alkanut ihan näin aikaisessa vaiheessa, mutta tulevan kauden oriinpitäjät tuntuvat olevan aikaisin liikkeellä, mikä vaikuttaa ratkaisevasti varsakuumeen kehittymiseen. Dream Pedigree löytyy kirjanmerkeistä ja sinne naputellaan likimain jokainen vastaantuleva oriehdokas, vaikka se sopivan oloinen ori onkin katsottu valmiiksi jo viime kesänä, tai sitä edellisenä... Eikä siksi, että olisi tarkoitus omaa tammaa koskaanikinämilloinkaan enää astuttaa, mutta jos ja kun.

Asiaan saattaa hivenen vaikuttaa se, että viime aikoina on katseltu tiuhaan kuvakansioita kesältä 2015. Mitä iloa olisikaan niistä tuhansista varsakuvista, jos niitä ei aika-ajoin palaisi ihastelemaan? Vuoden alussa jo 2-vuotiaaksi tuleva Villitti oli varsinkin vaaleanpunaisten lasien takaa katseltuna kovin kaunis pikkuvarsanakin. Kaunis oli Suomen kesäkin, tarjotessaan erilaiset, enemmän tai vähemmän satumaiset taustat näihinkin hetkiin.


Voi kun pikkuvarsa-aika kestäisi vähän pidempään...

8 kommenttia:

 1. Hei mä olen vetänyt tän homman jo asteen verran pidemmälle... Mä olen naittanut tuolla hevosten tinderissä jo Elviiraakin, kun olen katsellut sopivia (suvullisestikin) isäkandidaatteja.

  Kun nyt menisi kaikki hyvin tuon jo mahassa olevan hevoseläimen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosten tinder! :D Hahaha, mietin sopivaa "suomennettua" sanaa kuvaamaan, mutta tässähän se on! Itsehän katselin Villikselle sulhasia jo ensimmäisenä kesänä, aina kun tuli joku sopivasti erisukuinen orivarsa suokkiryhmissä Facebookissa vastaan... Ihan vain siksi, että on lohdullista, että niitäkin vielä löytyy. Ja toivottavasti löytyy myös "sitten joskus", jos sen aika on. :D Elviiran kanssa tilanne on paljon helpompi suvullisesti, paitsi sitten jos haluaa täysin erisukuisen orinkin sille löytää.

   Ja hei, toiset 1,5 vuotta, ja voi ollakin jo se sulhanen valittuna ja lukkoon lyötynä... ;)

   Poista
 2. Iik, ei saa muistuttaa asiasta! Varsakuume tosin on niin ihana asia, ja nuo kuvat senkun piirtää reunoille sydämiä.. Ihania!

  Toivottavasti meille tulisi ensi vuonna onnen potku, sillä tänä(kään), kahdennen astutusyrityksen jälkeen ei ole shetlanninponi saanut jälkikasvua.

  Ensi vuonna viimeinen yritys tulessa, johon etsitään ehkäpi eri ori kuin viimeksi. Iik, kaikki on vielä niin jännää eikä mistään tiedä!

  Ehtiipä ainakin kuvaustaidot kehittyä niihin timanttisiin hetkiin, toivottavasti! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja tulevalle kesälle ja tamman tiinehtymiselle! Jännät ajat edessä. :)

   Poista
 3. Itsekin olen jo alkanut miettiä oriehdokkaita tammalle/tammoille, vaikka en vielä tiedä astutetaanko kumpaakaan :D . Toiselle ponille täydellinen ori olisi tulossa Suomeen ehkä ensi vuonna ja shettikselle ei vielä olekaan valittu, kun vaihtoehtoja on liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, shettiksille vaihtoehtoja kyllä löytyy! :) Maailma tarvitsee paljon söpöjä ponivarsoja... Voi sitten kesän ajan hajota varsakuumeeseen, kun omia ei tule. :D

   Poista
 4. Siis aivan älyttömän kauniita kuvia! Osaisipa sitä itsekin käyttää kameraa näin hyvin..todella ihastuttavia otoksia :)

  Olen lukenut Villiksen tarinoita jonkin aikaa, yritän samalla pitää omaa varsakuumetta hallinnassa. Oma pikkuvarsa syntyy ensi kesänä, sitä odotellessa täytyy tyytyä ihastelemaan muiden lapsihevosia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutun juju on olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja osoittaa kameralla oikeaan suuntaan! :D Nämä on kyllä kauneimmista kauneimmat, ihan tuli kesää ikävä kuvia valikoidessa... Vaikkakin vastaan tuli myös kovin itikkaisia kuvia.

   Ei mitään syytä hillitä varsakuumetta, varsinkaan jos ensi kesäksi on jo pikkuvarsa tuloillaan! Paljon tsemppiä teille tiineyteen ja tulevaan kesään! :)

   Poista