torstai 4. elokuuta 2016

Tänä päivänä

4.8.2016

Onneksi on Facebook. Ja onneksi on Tänä päivänä -sovellus, joka kaivelee arkistojen kätköistä julkaistuja juttuja tältä päivältä, vuoden, kahden tai useammankin vuoden takaa, riippuen Facebookissa vietetyistä vuosista. Jostain kummallisesta syystä johtuen suurin osa Facebookin valitsemista muistoista on viime aikoina ollut kuvia Violasta vuoden takaa, ja tämäkin aamu aloitettiin ihastelemalla rakennekuvaa lähes kahden kuukauden ikäisestä Villitistä.

Ihana Pikku-Villis pitkäkoipi, melkein kahden kuukauden ikäisenä, 4.8.2015.

Lähes yhtä ihana edelleen yhtä pikkuinen Villis vuotta vanhempana, 4.8.2016.

Tässä puolestaan vähän vanhempi muisto viiden vuoden takaa. Ylemmän kuvan hevosella on tämän tyypin ilme. 4.8.2011

Ja koska pitää tehdä uusia muistoja, joita voi vuoden, kahden tai vaikka viiden vuoden päästä fiilistellä, on aina hyvä syy kaivaa kamera esille, jos vuosi sitten tänään on kerran otettu varsasta jotain tietynlaisia kuvia. Sitä paitsi vuosi sitten otettu rakennekuva oli ihan ensimmäinen Violasta otettu oikea rakenneposeerauskuva, totta kai pitää palata asiaan vuosittain ja tarkastella, miten varsa kasvaa (pituutta ja leveyttä). Jos ei muuta, niin kuvasta näkee ainakin sen, miten Villis vielä kiiltelee kesäpinnalla, kun parhaat kaverinsa Vilma ja Maisa ovat jo hyvää vauhtia vaihtamassa villapukuun.

Toinen ihana kuvamuisto oli sekin varsakarvaansa vaihtavasta punatukkaisesta Violasta:

Kuka muistaa Villitin "I'm HAPPY" -poseerauksen? Ehkä Villis olisi halunnut riimun tekstillä "I'm NOT happy". 4.8.2015

Nyt ollaan kohtuu iloista tyttöä riimussa, jossa on jopa enemmän säätövaraa kuin ihanassa varsariimussa. 4.8.2016

P.S. On me jatkettu harjoituksiakin, ilman särjettyjä riimuja, tallottuja varpaita ja/tai karkuutettuja varsoja. Vilman ensimmäiset omat suitset saivat uuden käyttäjän, Vilman vaihdettua kokoa suurempiin. Turparemmi killuu löysänä mukana, koska Villis harjoitteli kuolaimen suuhun haukkaamista, ja samaisen syyn takia riimu on suitsien alla.4 kommenttia:

 1. On se kyllä ollut ihana - ja on edelleen!
  Tsemppiä ja onnea harjoituksiin :)

  VastaaPoista
 2. On se kyllä varmasti viiden vuoden päästä kiva katsella kuvia Pikku-Violasta, kun ne kuolaimet suusa seisoo villin varsan sijasta virkeä aikuinen. :)
  Onko sulla aikeissa kouluttaa Villis lähinnä ajoon, vai myös kunnon ratsuksi?
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasi unohtu vastata tähän! "Kunnon ratsua" Villitistä tuskin tulee, ainakaan minun kouluttamana. :D Toivottavasti toimiva tätinkuljetin sitten joskus. Vilma oli suunnitteissa viedä ihan ratsuttajalle, mutta se sitten loukkaantumisen myötä jäi, kun siitä tuli olohevonen. Saapa nähdä, miten Villitin kanssa tehdään, paljon riippuu jo siitä, millainen se on ajolle opetettaessa ja ajossa muuten, vaikuttaako helpolta kaverilta vai onko tulta ja tappuraa turhankin kanssa... :-D

   Poista