sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Pikkumusta

Villitti lainaa blogitilaansa varmasti mielellään tälle tyypille! 

Söpöysvaroitus! Pieni pörröturkkinen ponivarsa, joka näyttää lähinnä pehmolelulta, mutta on  korvanpäitään myöten täynnä tarmoa ja tuntuu olevan melkoinen tuittupääkin. Ei liene vaikeaa kuvitella, että tämän pikkuorin menoa katseltiin hyvin haltioituneena eilen Mäntylahen tallilla!

Voi tätä varsakuumeen määrää! Tämä kuvissa kahden päivän ikäinen pikkukaveri on vielä nimeämätön shetlanninponiori, joka kyllä varasti ainakin tämän kameranaisen sydämen. Lisää hurmuripojan, sekä sen emän ja isoveljenkin seikkailuja voi lueskella Kristan blogista!

15 kommenttia:

 1. Voi luoja, miten suloinen otus! Tekisi mieli ottaa syliin ja halia :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana ja tosi "valmiin" näköinen varsa! Taitaa shettikset olla aina heti syntymästään asti menossa eikä nysvää emän vieressä. Tosi makeet kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Tämä kaveri ainakin viiletti menemään ilman huolta siitä, miten äiti pysyi perässä. :D

   Poista
 3. Eikä! Miksi kaikkien eläinvauvojen pitää olla niin söpöjä... Aina se söpöys jonkin verran katoaa kun ne kasvavat isoiksi. Sitten katsellaan haikeana vauva-aikojen kuvia ja muistellaan millaisia palleroita ne oikein olivat. :D
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, ja miten aina omien eläinvauvojen kohdalla muka ensin hulluna odottaa, että kasvaisivat. Ja sitten kohta katselee suurella haikeudella niitä vauvakuvia. :D On ne vaan ihania!

   Poista
 4. Awww, ei oo todellista tämä söpöys! Mä oon miettinyt että mahtaako käydä niin, että mulla on joskus lähiössä pari minihevosta joita sitte talutan samaan aikaan ku muut koiriaan.. Jostain on tullu tämmöi tulevaisuuden mielikuva, siis tyyliin sitte joskus 10-20v kuluttua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ei ole vaikea kuvitella! :D Mieti miten pieneen tilaan saisi minihevosille riittävän suuret tilat vaikkapa omaa aktiivipihattoa varten, jos verrataan isoihin (eli näihin lähes ponikokoisiin melkeinhevosiin) hevosiin! Itse olen jokseenkin vakuuttunut, että vuosien saatossa muutun shettistädiksi. Sellaiseksi, jonka pihassa on korkeintaan se yksi iso (edelleen lähes ponimitoissa) ja sitten sekalainen lauma noita metrin pintaan olevia. Myöskään hullun kissanaisen tulevaisuus ei kuulosta huonolta.... :D

   Poista
 5. Tää on ihana!😍😍😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun reaktio oli just samanlainen! Arvaa haluanko meille tällaisen (tammaversion) ensi kesänä?!?! Ja arvaa haluaako ponitamma myös, Maisa tärähti ihan jäätävään kiimaan kesän kunniaksi, tammalaumassa. :D

   Poista
 6. On kyllä suloisin otus jonka olen nähnyt pitkään aikaan <3 Nämä kuvat jos mitkä piristävät päivää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että päivä piristyi! :D Ehkäpä kaverista tulee kesän mittaan lisääkin kuvamateriaalia, sen verran lähtemättömän vaikutuksen teki (ponit, kuin omistajansakin)!

   Poista
 7. Eikä!! Nuo kesäiset shettisvarsat on kyllä niin ihania ♥ Harmi, kun aikamatkustus ei toimi tuon tamman kanssa, kahdeksan vuotisesta vastasyntyneeseen ♥ Onnea sulle "toipumiseen", se ei ole ikinä helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinunkin poni 8-vuotias? :) Meillähän aloitetaan kesän synttäriputki Maisan 8-vuotissynttäreillä perjantaina. Hurjan nopeasti on aika kyllä mennyt, vastahan sitä vietettiin 1-vuotissynttäreitä... :)

   Ja on tämä varsakuume kyllä ihan lähtemätön tauti! Tuntuu kuin olisi ikuisuus siitä, kun Villis oli pieni ja suloinen. Ja tuollainen pieni pehmoleluponivarsa olisi ihan pakollinen lisä. Harmi, että kasvavat vain niin nopeasti... :D

   Poista
  2. Joo, mutta ei kuitenkaan tämä kapistus ole nimissäni... Löytyy Sukupostista "Lady Lilian" 😉

   Poista