keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkesäkesäkesä!

31.5.2016

Blogin ankea ulkoasu ei innosta pureutumaan kuulumisiin sen kummemmin, joten jatketaan tutuksi tulleella linjalla, kuvapostauksella. Tuhat ja yksi kivaa kesäkuvaa Villiksen toisen kesän ensimmäisistä päivistä! Viime vuonna kesä ei tuntunut alkavan ihan millään, tänä vuonna on päästy nauttimaan ihan oikeasta kesästä täällä pohjoisemmassakin jo toukokuussa, harvinaista herkkua! Toki aikainen kesä on tuonut mukanaan varsin aikaisessa vaiheessa myös kesän varjopuolet, lentäviä kavereita löytyy jo kaikissa lajeissa.

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

30.5.2016

Villis ja mainitut lentävät kaverit... 31.5.2016

Vilma ei kyllä tässä kunnossa kuuluisi laitumelle, mutta saahan siellä vähän enemmän liikuntaa kuin tarhassa. 31.5.2016

Villis kertoo olevansa edelleen ihan pikkuinen varsa vain. 31.5.2016


31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

31.5.2016

Villis ja Vilma on parhaat kaverukset. 31.5.2016

31.5.2016

Vertailun vuoksi kuva vuoden takaa, ja Viena, joka vielä kuvanottohetken jälkeen kantoi Villittiä kahden viikon ajan mahassaan! Ei juuri nurmikko vihertänyt... Vuosi on vilahtanut kyllä hirmuisen nopeasti, jännittävät viimeiset tiineyspäivät ovat edelleen tarkasti muistissa.

Viena 1.6.2015

31.5.2016

14 kommenttia:

 1. Piti katsoa tokaa kuvaa oikein useampaan otteeseen, mutta on se ilmeisesti Villis :D Näytti niin Vienalta, mutta onneksi hännän vaalea paljasti :P Tai en ole sittenkään varma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä mitään, kun tänään menin itsekin ihan sekaisin tammoista. :D Seisoivat vierekkäin heinillä ja siitä vierestä katselin, että mitenkäs se Viena näyttää nyt jotenkin niin pönäkältä. Sitten katse harhaili jalkoihin ja tajusin, että siellä oli vaan yksi takajalan sukka. :D Onneksi tuli erilaisilla merkeillä, sitä kohta tunnistaisi itsekään noita... ;) Paitsi äänestä, Viena hörisee ja Villis hirnahtaa, ja se hirnahdus kuulostaa lähinnä vinkaisulta vieläkin!

   Ja joo, toisena olevassa metsäkuvassa on Villis! :D

   Poista
 2. Superihanat kuvat ja hevosten laitsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Hevosten paratiisi, jos ei oteta huomioon sitä ötökkämäärää, joka ajoittain tuntuu tekevän paikasta helv... Hitusen kestämättömän. Onneksi on ötömyrkyt, itelle je hevosille! :D

   Poista
 3. Niin nopeasti on Villiksellä koittanut tuo muodon muutos, todella komeaksi on kasvanut ja kehittynyt. Mitä teillä on suunnitelmissa tämän vaihduttua ja opittua ratsuksi ja jäille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee niin äkkiä, parhaiten sen taitaa huomata tästä meidänkin varsaprojektista. Tuntuu että kesä 2014 oli ihan eilettäin, kun Vienaa orin luokse kuskattiin, ja nyt jälkikasvu on jo tuota kokoluokkaa!

   Tulevaisuuden suunnitelmia ei ole sen kummemmin tehty, (paikallis)ravihevostahan tästä haaveilin, mutta onhan se puskaratsun ja ajeluhevosen urakin ihan kiva saavutus. :D Sellaista monipuolista harrastekaveria laitellaan, kaveria toivottavasti kymmeniksi vuosiksi mukana kulkemaan. :)

   Poista
 4. Viola on uskomattoman kaunis ja näyttävä! Noita lentäviä kavereita on tosiaan enemmän kuin tarpeeksi >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos! Violan puolesta. :D Se on tuollainen pieni ja pönäkkä viilettäjä. Oli aavistuksen masentava kokemus tavata polttiaisia kesäkuun ensimmäisen päivän iltana, ihan kuhisemalla, hyh hyh. Hevosille on vielä ötökkämyrkytkin ostamatta, olen käyttänyt niille omaa Autaniani. :D

   Poista
 5. Herranjestas miten iso Viola jo on :o Ei kyllä tosiaan enää meinaa kuvista erottaa, että onko siinä Viena vai Villis! En tiiä onko ulkoasu ollut tällainen jo kauemminkin, kun viime vierailusta tietokoneella on jo aika kauan, mutta mä tykkään! Hauska idea tuo läsin jatkuminen kokonaan valkeaan taustaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Ulkoasu vaihtui keväällä tällaiseen, kun lumikuva taustalla alkoi olla liian talvinen. :D Tämä tuntuu jo turhan keväiseltä sitten, mutta olisiko vihreä kesäulkoasu ja vihreät kesäkuvat vähän liian vihreä yhdistelmä. Voisi vaihtaa taustakuvaksi Violan kesäisen syömiskuvan ja blogin nimen muotoon Ahmatti...

   Pitäisi mitata Violan korkeus, takaa ei silmämääräisesti enää kauheasti häviä emälleen ja Vilmalle. Pieniähän ne ovat toki nekin. :D Mutta karkeasti arvioiden Vilma taisi olla 1-vuotiaana kymmenkunta senttiä matalampi, sillä tosin oli huikeasti takakorkeutta.

   Poista
 6. Ihania kuvia jälleen kerran! Ei sitä tosiaan meinaa tajuta, että siitä varsantekoprosessin alusta on jo kaksi vuotta aikaa!
  Villis näyttää jo ihan isolta hevoselta. Sama homma se on omaakin hevosporukkaa katsoessa, että ei Elviira erotu sieltä enää samalla tavalla pikkuvarsana, vaan nyt se on yksi hevosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :) Kamalan nopeasti on aika kyllä mennyt, tuntuu edelleen jollain tasolla käsittämättömältä, että siinä se nyt on, vuosien haave. Ja niin isonakin jo. Tiedä sitten, onko nuo "omat varsat" vähän sellaisia vauvoja aina, kun Maisa 8 vuotta tuntuu aika-ajoin vielä ei-niin-aikuiselta. Vilmaviisveestä puhumattakaan... Mutta niin se aika juoksee! Ehkäpä me täällä vielä vuosikymmenen ja kahdenkin päästä vielä jaetaan kuulumisia näistä omista varsoista. Tiedä sanoisiko toivottavasti vaiko eikö, yhteisen matkan toki toivoisi kestävän vähintään niin pitkään, mutta ehkä siihen mennessä on löytänyt jo jotain tähdellisempää tekemistä kuin blogin kirjoittaminen... :D

   Poista
 7. Upeita kuvia jälleen kerran!! Täällä ei ainakaan näihin olla kyllästytty!😊 ja huomaa kyllä kun kameran takana on ammattilainen😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos Anonyymi kehuista ja kommentistasi! :D Kaukana ammattilaisesta, tällä kuvauskalustolla ei ihan kauhean paljon voi mennä vikaan, vaikka peukalo olisikin keskellä kämmentä!

   Poista