perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannustervehdys


Jos joku ei vielä ole Villiksen Facebook-sivulla tai Instagramissa tähän hurmaavaan seppelekuvaan törmännyt, niin laitetaan se tänne blogiinkin, varmuuden vuoksi. Perinteikkääseen kukkaistyttökuvaan joutui pääsi tällä kertaa Villitti, joka hoiti homman kotiin ihan vahingossa. Siitäkin huolimatta, että seppele meni kahdesti poikki paarmoja hätyytellessä ja Viena yritti sen vaivihkaa napata varsansa päästä. Olkoonkin seppele vähän silmillä ja tukka solmussa, kenelläpä ei olisi juhannuksen aikaan niityillä kirmatessa!

Kolmen punaisen puten arki ja juhla on sujunut vallan syömisen merkeissä, eivät nuo ole tainneet edes huomata, että Maisa ei enää täällä olekaan. Ja miten sitä mitään huomaisikaan, kun päivää vietetään pää korvia myöten heinikossa.

Tyttöjen juhannuksen viettoa, hyvää ruokaa - sitä on paljon - ja seuraa!

Keskikesän juhlaa vietetään siis leppoisissa merkeissä hyvin syöden ja riittävästi juoden. Mukavaa juhannuksenaikaa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Aivan ihana kyllä tuo ensimmäinen kuva! Toivottavasti Villitin juhannustaiat toteutuu ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana Viola ❤
  Hyvää juhannusta myös teille!

  VastaaPoista
 3. Aah, ihana Villis! <3 Hevoset ja juhannus, ihan hyvinhän ne sopii yhteen.
  Muakin odotti iloinen yllätys kun ajettiin mökille. Meinaan meidän mökkinaapurin pellolle oli tullut laiduntamaan viisi tammaa, ja jokaisella yksi varsa! Eipä tarvitse kauaa miettiä, mitä tehdä, kun on tylsää. :D Niiden touhua on niin mukavaa seurata. Oot sä kyllä ollu onnekas, kun oot semmoisen saanut omaan pihaasi! :)
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, oi vitsi! :D Muistan niin hyvin, kun yhtenä vuotena mökkinaapurin laitumella oli hevosia. Harmi, että ne eivät muistaakseni olleet siinä montaa päivää, ja laitumen reunalla norkoilun sijaan "joutui" käyttämään aikaa uimiseen ja kalastamiseen... :D Viiden varsallisen tamman laumassa onkin jo toimintaa!

   Poista
  2. Toimintaa on kyllä! Pari päivää sitten tuli vielä kuudeskin tamma varsansa kanssa samalle laitumelle. Niitä ei ole vielä hyväksytty laumaan. Ihan säälitti, kun uusi varsa halusi mennä leikkimään muiden kanssa, kun meinasi potkua jo tulla muilta mammoilta. :( Noh, se kuuluu niitten elämään... :)
   ~Ilona

   Poista
 4. Ihana seppeletyttö :) Hyvää juhannusta teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Edellisestä postauksesta selviää. :)

   Poista