lauantai 26. maaliskuuta 2016

Uusi ilme...

... blogille, eli ulkoasunvaihto!

Tässä puolestaan vähän vanhempi ilme. Villis edustaa! 16.2.2016

Tammikuinen kuva lumi pöllyten vilistäneestä Villitistä alkoi olla jo - kaikeksi harmiksi - ihan liian talvinen, ja ulkoasulle oli ehkä aikakin tehdä jotakin. Toisaalta parin päivän räntäsateen jälkeen saattaa olla ihan vähän ikävä oikeaa talvea. Vaan päästiinpä kertaheitolla eroon niistä tuhannen liukkaista pohjista, kun jäätikkö sai ylleen reippaanlaisen räntäkerroksen. Eikä tämä edes ole valitusvirsi, karvaa vaihtavien pihattohevosten harjaaminen kun on huomattavasti mukavampaa, kun turkki ei ole pakkaspäivän sähköistämä! Kuvaamishommista sen sijaan ei tarvitse haaveillakaan.

Edellisen ulkoasun taustakuva, ja yksi menneen(?) talven suosikkikuvistani. Viola 20.1.2016.

Ja tältä blogin ulkoasu(n pitäisi) näyttää tällä hetkellä.

Blogi on ollut vähän turhankin vähällä huomiolla viime aikoina, eikä tilanteeseen taida olla luvassa sen suurempaa muutosta lähiaikoinakaan. Villiksen päivät täyttyvät tärkeistä jutuista, syömisestä, nukkumisesta, juoksentelusta ja kavereiden kanssa rapsuttelusta. Mitään sen kummempia suunnitelmia keväällekään ei ole, joskin valjaisiin ja kuolaimiin tutustumista jatkettaneen sitten, kun pohjat tästä paranevat. Eli varmaan touko-kesäkuussa. Kevään edetessä uhkaavasti pahenevaa varsakuumetta voidaan nostattaa vielä viimeisten kesämuisto -kuvapostausten merkeissä, joitakin ennen julkaisemattomia kuvia Violan ensimmäisiltä kuukausilta on vielä vuoroaan odottamassa!

Vuosi sitten elettiin päivä päivältä jännittävämpiä aikoja! Viena ja vaaleanpunaiset haaveet, 26.3.2015.

10 kommenttia:

 1. Aivan iiiihana ulkoasu!! Ja rakastuin kyllä ihan täysin tuohon Vienan siluettikuvaan, tuo tausta etenkin, aahh! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa! Ulkoasun luulisi olevan sellainen, että kesän korvilla pääsee helpolla, kun ei tarvitse vaihtaa kuin pelkkä taustakuva. :D Yksivärinen tausta toimisi varmaan paremmin, mutta alaspäin selatessa sellainen on aina vähän tylsä... Joskin tämä taas on aika täynnä tavaraa, varsinkin kun tekstiä ei koko blogissa juurikaan ole. Mutta onpahan Villiksen näköinen blogi! :D

   Poista
 2. Voii miten söpö lapsihevonen! ♥ Ja hauska ulkoasu ;)

  VastaaPoista
 3. Onkos Nesta palaamassa vielä joskus takaisin? Ja ihana Viola! Uusi ulkoasu on myös kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se vain minusta riippuu, niin ei! :D Nestori on kerta kaikkiaan mahtavassa paikassa, jossa sillä riittää hoitajia ja liikuttajia. Ruunalla (ja omistajallaan) kävi kyllä uskomaton tuuri tämän ylläpitopaikan suhteen, kumpikaan ei voisi tyytyväisempi olla. :)

   Lisäksi elämä meidän pienessä tammalaumassa on niiin paljon leppoisampaa, kun ovat ihan tyttöjen kesken. Ei ole Uljasta Mustaa sekoittamassa tyttöjen päitä. :D

   Poista
 4. Ihana Viola <3 Tänään näin kaksi aivan Violan ja Vienan näköistä hevosta, voi olla että olivatkin kun Ranualla ajeltiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Näitä on hankala nähdä vain kahdestaan, kun tuo kolmas läsinaama on aina samassa jengissä. Pieni musta sen sijaan voisi jo jäädäkin huomaamatta! :) Suunta oli kyllä oikea, pointsit tarkkaavaisuudesta, sitä kun ei ole täällä blogissa oikein monesti mainittu! :D

   Poista
 5. Aivan liian ihana ulkoasu! Miten olet saanut tuon Violan kuvan tuohon taustaksi? Itse olen yrittänyt pari kertaa lukea jotain koodausopasta ja jo toisen lauseen jälkeen olen ollut ihan pihalla... Haluaisin kuitenkin blogini taustaksi oman kuvan, mutten sitä kyllä noilla netistä löytyvillä koodarinohjeilla saa sinne... Olisiko sulla neuvoja? Tässä blogissa on aina niin upea ulkoasu! nimimerkki kateellisena katson kun joku osaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sohvi! Vaikka sanoitkin, ettei koodijutut aukea, niin Koodikielellä -blogista löytyy varmaan yksinkertaisin ohje. Ei tarvitse kuin tehdä oma taustakuva, ladata se nettiin (esimerkiksi Imgur) ja liittää sen osoite blogin HTML-koodiin. Oikeaan kohtaan tietenkin (ja se kohta löytyy tuolta ylle linkitetystä postauksesta!). Tämän blogin taustakuva on tasattu keskelle ylös. :)

   Poista