keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Villitin joulutervehdys

17 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, ja samoin sinne! :) Ja paljon rapsutuksia tammoille!

   Poista
 2. Hyvää Joulua Villitille ja koko muulle porukalle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos näistä! Kadoksissa ollut joulumieli nousi hieman Villitin ansiosta :D Hyvää joulua sinnekin! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnetään, että olin itsekin vähän virittäytyä joulutunnelmiin taas sopivia runoja etsiskellessä... :D Hevoset söivät äsken jouluomenansa, ja Nestorikin laittoi tonttukuvaterveiset puhelimeen, kyllä se taitaa sitten vähän joululta tuntua. :D Kiitos Iridis taas mukavista kommenteistasi!

   Poista
 4. Haittaako, jos tallennan tablettiini pari Villitin kuvaa taustakuvaksi? Oisivat niin hyviä siihen, saisi vähän talvea johonkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa tallentaa! :) Täällä ei enää tänään ole yhtä kaunis pakkassää kuin eilen, ja huomiseksi lupailee räntä- ja vesisadetta... Vaan onhan sentään vähän jotain valkoista. :-D

   Poista
  2. Hihi, nyt on kivat kuvat paikallaan! Ulkona on meillä niin lämmintä, että melkein pitäis pihajuhlat järjestää... asteita on 3 ja aurinko paistaa :D Kieltämättä tuntuu melkein enemmän juhannukselta kuin joululta. Tämähän on ihan mukavaa, ei vaan pidä ajatella mikä vuodenaika pitäisi olla :D

   Poista
  3. Okei, on täällä ehkä vähän jouluisemmat maisemat siis... Vaikka auringonpaisteesta en pahaksi pistäisikään. :D

   Poista
 5. Oijoi, kirjoitin eilenillalla jo kommentin, mutta sen julkaisu taisi jäädä puolitiehen :D

  Mutta pitkältä ajalta jäänyt kaiken kiireen keskellä lukematta postaukset, vähän jo säikäytti Vienan ja Villitin huonommat kuulumiset, mutta onneksi kumpikin tokeni niin nopeasti :)

  Ja kylläpä tulee ihania kuvia uudella kameralla (niin kuin sinulla kyllä aina)! Varmasti antaa ihan uutta intoa kuvaamiseen. Itsekin olen uudesta rungosta haaveillut, kun 6 vuotta vanhalla 1000D:llä kuvailen. Kyllä silläkin vielä kuvia ottaa ja ihan hyvässä kunnossa on, mutta... pakostihan ikä jo näkyy ja uusi on aina uusi.

  Ja lopuksi, aivan ihana joulutervehdys ja hyvää joulua myös teille!

  - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kommentistasi Anna!

   Oli kyllä onni epäonnessa, ja Vienan koipi ja Villiksen maha olivat molemmat iskussa samoin tein! Tänään kävin antamassa jouluomenat, isäntä meni edeltä ja antoi heiniä, Viola ja Viena olivat syömässä heiniä, kun huutelin ne omenoita syömään. Villis hirnahti vastauksen, mutta meinasi silti jäädä heinille. :D On se kyllä sellainen ilopilleri!

   Viisi vuotta vanha 500D ei kuulosta enää pahaltakaan, kun vertaa sinun tilanteeseen. :D Olihan se masentavaa yrittää ottaakaan kuvia, kun lopputulos oli aina jotain ihan muuta kuin kuvitteli. Tosin onhan se sitä vielä välillä tämän uudenkin rungon kanssa, viilettävä Villis ei ole ehkä kaikkein helpoin kuvauskohde harjoitella. :D Näitä joulukuvia ottaessa Viena oli taas matkassa kuvauspulaisena ja onnistui kerran kiskaisemaan minut kameroineni hankeenkin, ja Villis seisoi vielä siinä minun ja Vienan välissä ja säikähti, kun akka yhtäkkiä hyökkäsi päin. :D Oli sellainen lievä läheltä piti -tilanne, lähinnä kameran kannalta, kun Villis ampaisi karkuun. Viena oli kuin ei olisi ollutkaan. Mokomakin kömpelö akka, kisko tuollaista nyt sitten perässä pitkin metsiä. ;)

   Oikein ihanaa joulunaikaa sinullekin! :-)

   Poista
 6. Aivan ihastuttavaa joulua myös teidän koko porukalle <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia! Tuo Viola on kyllä niin söpö! Seurailen blogia varsakuumeessa, kun oma tamma loi varsan... Unelma, joka antaa lisää toivoa ja mietteitä tämän blogin kautta;)

  Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta, rapsutukset Villitille, toivoo Eveliina ja Vieno-shettis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! Ikävä kuulla, että teidän varsahaaveet kaatuivat luomiseen, toivottavasti tulevalla kaudella osuu tuurit kohdalleen ja sitä seuraavana kesänä saatte helpotusta varsakuumeeseen! Ei sitä enää oikein muistakaan, mitä kaikkia huolenaiheita olikaan tiineysaikana, Vienahan ultrattiin meillä kotona syksyllä silloin tyhjäksi ja nostelin sitten olkia, että no, ensi kesänä sitten uudestaa...? Kuukauden päästä siitä varsa sitten näkyikin siellä koipiaan heiluttelemassa. :)

   Varsakuume taitaa olla sellaista kroonista sorttia. Okei, helpottaahan se hetkeksi, mutta entä sitten, kun seuraavana kesänä se varsa onkin jo suuri 1-vuotias!

   Kaikkea hyvää teidän vuoteen 2016 ja erityisterkut Vienolle!

   Poista
  2. Kiitos! Niin, toivottavasti seuraavana kesänä se tapahtuisi! Ja koskaanhan ei saa luovuttaa?

   Vienolta syvä kiitos ja hirnahdus!

   Poista