keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kesämuistoja, osa IV

30.6.2015

Edellisistä kesäkuvapostauksista poiketen tässä postauksessa on kuvia ainoastaan yhdeltä päivältä. Näin marraskuun synkkyydessä tuntuu lähes uskomattomalta, että kaksikymmentä viikkoa sitten oli ihan oikeasti näin upean värikästä ja valoisaa! Kesäkuun viimeisenä päivänä julkaisemistaan odotti useamman päivän kuvat, joten suurin osa sen päivän aurinkoisista kuvista jäi kansioiden kätköihin, eikä päätynyt Kaksi viikkoa -kuvapostaukseen. Varmaanhan nämä ilostuttavatkin enemmän nyt, kun maisema on vähintäänkin harmaa, ja pikkuinen Violakin jo iso tyttö!

Katso myös aikaisemmat kesäkuvapostaukset: 
Kesämuistoja ajalta 15.-20.6.2015, osa II, 22.-24.6.2015 ja osa III ajalta 25.-27.6.2015.
Ai että tuliko ikävä kesää? No tuli. Vaan ei ole enää kuin 225 päivää, kun on taas näin kauniin kesäistä!

8 kommenttia:

 1. Ääääh, näistä tulee kyllä niin kesäinen fiilis! Tykkään kyllä talvestakin, mutta joutuu taas vähän odottelemaan, että ulkoilma on talvinen eikä kurainen.

  Viikonloppuna tuli vähän reissattua ja bongasin Kajaanista ihan sattumalta Vienankadun! En tiedä, onko se ollut sulla jo tiedossa, mutta itseä kyllä vähän hymyilytti löytää blogista tutun hepan nimi katukyltistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Elli! Täällä alkaa olla taas vaihteeksi melko talviset maisemat, kun sateli lisääkin lunta ja nyt on jopa pieni pakkanen. Ehkä se siitä, pikkuhiljaa... :D

   Kajaanin kulmat eivät ole tuttuja, mutta Vienankatu kuulostaa kivalta! Jälkikäteen on puolitosissaan harmittanut, kun ei tullut annettua Violalle jotain Vienaan liittyvää nimeä, kun sen emälinjalla peräti kolme emää on Viena-nimisiä. Aikoinaan vannoin, että Vienalle jos syntyy tammavarsa, nimetään se samalla kaavalla "Isäoriin Viena" kuin Viena, sen emä ja emänemäkin, mutta Trispatin Viena ei kyllä ole järin kiva nimi. :-D

   Poista
  2. Nyt pitäisi alkaa täälläkin ilmojen kylmenemään, toivottavasti käy sääennustukset toteen!

   Villitti on kyllä oikein passeli nimi, mielessä vieläkin kun jossain postauksessa kuvassa olikin Mökötti ja seuraavassa kiukutti, hyvä nimi muokkautuu näppärästi melkein millaiseksi vain! Ja ehkä sitten Violan varsa taas Vienaksi? ;)

   Poista
  3. Haha, näin tehdään, pitää Violalle valita isäori, jonka nimi sopii sitten tuohon kaavaan! :-D Violalle oli muuten mietinnässä toinenkin nimiehdotus, mutta se ei käynyt isännälle. Siinä oli vähän enemmän Vienaa mukana, mutta ei Villis olisi ollut kyllä sen nimen näköinen. Jätetään nimi mainitsematta, josko sitä ei kukaan keksisi ennen, kuin joskus pitää olla hihassa nimiehdotuksia Violan varsalle. ;)

   Alkuun oli muuten kieli tehokkaasti solmussa Vienan, Vilman ja Violan kanssa! Yleensä kun alkoi tohkeissaan selittää jotain, mitä varsa oli tehnyt, niin suusta tuli "Vilm... Vien... Eikun Viola!". :D Nyt ne ovat Viensku, Vilmu ja Villis, suuhun sopivat hellittelynimet jokaiselle! Ja joo, joskus Mökötti, Kiukutti tai Ketutti. :D

   Poista
 2. Kesä tuntuu tällä hetkellä niin kovin kaukaiselta, kun katsoo ikkunasta... Synkkää, pimeätä, märkää ja kylmää :( Toivottavasti tästä talvesta tulee edes talvi tänne eteläänkin, jottei tämä pimeys vaan jatku kevääseen saakka. Olisihan se mukava päästä nauttimaan talven riemuistakin :)
  Ihana Villitti, nimensä veroinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa taas nauttia kesästä ihan eri tavalla, kun välissä on nämä syksyn kurjat kelit. :D Kevät on kyllä vuodenajoista parhain, kun alkaa olla lämmintä, aurinkoista ja ihanaa, mutta ei vielä ötököitä! Toki jokaisessa vuodenajassa on hyvät puolensa, ihan niin kuin kesässäkin huonot... :D Toivotaan, että tulisi kunnon talvi koko Suomeen!
   Näissä kuvissa on kyllä kunnon Villittimäinen meno! Nyt, kun tuntuu, että kuvattua ei tule edes viikoittain, on ihan käsittämätöntä, miten paljon kivoja kesäkuvia on jäänyt kansioihin ihan vaan huomioimatta, kun samana päivänä on otettu kymmenkunta parempaakin kuvaa. Jollain mittapuulla. :D No, ihan hauskahan näihin on palata!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Pitää kaivella arkistoja nyt, kun uusia kuvia ei kerta kaikkiaan ole. Ja tuskin tuleekaan ihan hetkeen, jotain satunnaisia räpsyjä lukuun ottamatta. Harmi kyllä, mukavahan se olisi näitä marraskuisiakin kuvia katsella myöhemminkin! :)

   Poista