torstai 30. heinäkuuta 2015

Seitsemättä viikkoa

Puolen tunnin ikäinen pikku-Villitti, 15.6.2015

Kaikki tietävät sen, miten aika oikein matelee, kun odottaa jotakin, ja myös sitten sen, miten vauhdikkaasti aika vilisee ohitse, kun on hauskaa. Viimeiset kuusi viikkoa ovat kadonneet kalenterista jonnekin, ihan yhdessä vilauksessa päivä toisensa jälkeen, miten Viola voikin olla jo puolentoista kuukauden ikäinen?

Toisaalta tuntuu, niin kuin Viola olisi ollut täällä jo paljon pidempäänkin! Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Viola tuli tasan kuuden viikon ikäiseksi. Aluksi aranpuoleinen varsa on rohkaistunut hurjasti ja osaa olla ajoittain jo vähän röyhkeäkin, kokeilla rajojaan niin emätamman kuin ihmistenkin kanssa. Narussa kulkeminen sujuu jo aivan mallikkaasti, jalkojen nostelu samoin, rapsutteluhetkien kohokohta on kokovartaloharjaus, siitä nautiskellaan ylähuuli väpättäen! Ensimmäinen riimu on jäänyt jo aivan liian pieneksi ja tällä hetkellä käytössä olevaa riimua ei tarvitse enää kiristää pienimmilleen. Niin ne lapset kasvaa...

Kolmen päivän ikäinen Viola 18.6.2015

Ja sama varsa tasan kuusi viikkoa myöhemmin, 30.7.2015

Tämä postaus on roikkunut koko viikon luonnoksissa, välillä vaihdetaan kuvia ja ihmetellään jo kirjoitettua tekstiä saamatta yhtään mitään aikaiseksi. Jos olikin jotain mielenkiintoista kerrottavaa, mitä blogiin piti tulla kirjoittelemaan, on se jo matkan varrella ehtinyt unohtua. Tulevalla viikolla onkin sitten enemmän aikaa keskittyä blogiinkin. Violan ensimmäisten päivien kuvia selaillessa kävikin mielessä, että pitäisi varmaan johonkin väliin sovittaa postauksen verran ennen julkaisemattomia kuvia, kun niitä jokunen sata on kansioihin jäänyt.

Viena ja Viola 19.6.2015

30.7.2015

28.7.2015

Hoitotätikin ehti piipahtaa Vienan ja Violankin kanssa laiduntamassa taas. Viola muistaa aina Vilmalle huudella pihassa, kun iltavuoro laitumella on alkamaisillaan. Vilma suhtautuu varsaan sopivan välinpitämättömästi, voihan sitä haistella, kun kerran ipana iholle änkeää, sitten jatketaan syömistä.

Kumpi pelkää enemmän? 28.7.2015

Viola & Vilma <3 28.7.2015

28.7.2015

28.7.2015

Julkaisematta jäi - jostain kummallisesta syystä - myös Violan ihanat öiset lähikuvat toissa viikolta! Yllä olevan kuvan kauniista varsasta voi siis saada myös tällaisia kuvia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti