maanantai 13. heinäkuuta 2015

Neliviikkoinen Viola

Aika kuluu kuin siivillä ja lapset kasvaa... Onneksi ihan jokainen hetki ei kiidä ohitse kuin huomaamatta, aika kun ei kulu koskaan hitaammin kuin silloin, kun odottaa jotakin. Muutaman viikon ajan hyvin toiminut nettiyhteys vaihtui takaisin takkuavaan, pätkivään ja katkeilevaan yhteyteen, ja kuvien lisäämisyritykset - sen pitkältä tuntuvan odotuksen jälkeen - päättyvät siihen, että katkenneen yhteyden takia kuvaa ei sitten ladattukaan. "Hups!", sanoo Facebookin kuvanlisäys, kun latauspalkin hidasta etenemistä on seurattu useamman minuutin ajan, turhaan. Blogger puolestaan kertoo, että viestin tallentamisessa tai julkaisussa on tapahtunut virhe ja kehottaa yrittämään myöhemmin uudelleen. Siispä Violan alkanutta viidettä viikkoa, ja saavutettua neljän viikon ikää ei juhlita tuttuun tapaan kolmenkymmenen kuvan kuvapläjäyksellä, vaan yhden ainoan kuvan voimin. Yhden kuvan, jonka nettiin lataamisessa, useine yrityksineen, kului lopulta minuutteja ja loppui hermot.

Neljän viikon ikäinen Viola on niin iso tyttö jo, ensimmäisenä hirnahtelemassa ihmiselle ja ensimmäisenä aidalla vastassa, odottamassa rapsutuksia tai ehkä jotain herkkuja. Rapsutuksia kaipaillaankin kovasti nyt, kun varsakarva vähitellen vaihtuu ja kutittaa ihan joka puolelta!

Viola neljän viikon ikäisenä! 13.7.2015

Julkaisuvuoroaan odottelee läjä erilaisia kuvia, ja siinä jonossa on ne luvatut vasakuvatkin, yhä edelleen. Palataan siis asiaan vaikkapa niiden porokuvien merkeissä sitten, kun jos nettiyhteys ehkä lopulta taas hetken aikaa toimii kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti