lauantai 13. kesäkuuta 2015

Vienan tiineys: Jännitys tiivistyy!


Viime yönä Viena oli vähän rauhaton ja marssi pitkin ja poikin hyvän tovin. Voi tosin olla, että muutama ympärillä pyörinyt ötökkä oli kiusana, sillä yön viiletessä tamma rauhoittui tuttuun tapaan syömään ja nukkumaan. Sikeitä olivat taas unet, pitkäkestoinen ja kovaääninen hörinä oli jo säikäyttää sivusta seuraajan. Vienan rauhoituttua tosissaan nukkumaan neljän jälkeen, tuli todettua, josko sitä itsekin kävisi vähän aikaa kyljellään. Hyvä päätös, tamma kun oli vielä yhdessä osassa kuuden maissa aamuheiniä odottelemassa, palvelusväen edustaja vaan oli jostain kummallisesta syystä ihan kappaleina, eikä jaksanutkaan raapia ja rapsuttaa kutisevaa tammaa tavalliseen tapaan joka puolelta. Viena piti yöllä häntäänsä korkealla, virtsasi useita pieniä liruja ja makoillessakin katseli mahaansa, mutta siinäpä se, sitten nukuttiin ja syötiin niin kuin aina ennenkin.

Päivällä ei mitään, sitä on syöty ja juotu normaalisti, käyty aidan takana kiusaamassa Nestoria. Päivätorkkujen jälkeen käytiin kurkkimassa takajalkojen väliin, ja kun molemmissa nisissä oli pienet valkoiset "kiteet", kipaistiin hakemaan kameraa sisältä. Siinä välissä toisen nisän päähän oli ilmaantunut tippa lähes valkoista nestettä.

13.6.2015  343 vrk


Jospa siis ei enää ainakaan kauhean montaa päivää tarvitsisi odotella, ja öitä valvoa? Vähitellen alkaa oikeasti jännittää, onneksi tamma ottaa lunkisti ja lähinnä syö ja nukkuu, edelleen. Ihan muutamassa päivässä Vienan käytös Nestoria kohtaan on muuttunut erittäin kiinnostuneeksi, ja Nestori haisteluetäisyydelle päästessään mylvii ja huitoo etusella, pörhistelee ja on melkeinpä niin oria, kuin lupsakka ruunanrupsukka vain voi olla. Nestori ei normaalisti tajua tammoista tuon taivaallista, vaikka Viena aina sen suosikkitamma on ollutkin, ja Viena puolestaan on kiiman merkeissään ollut kovinkin huomaamaton. Sanomattakin selvää, ettei kaksikko ole enää ollutkaan samojen aitojen sisällä. 

13.6.2015  343 vrk

Siispä seuraillaan! Blogiinkin on tilannepäivitystä tulossa, riippuen miten tilanne vaan tästä etenee, vai eteneekö ollenkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti